آشپزخانهچی بپزمسبک زندگی

اسنک مرغ

نام غذا:اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون :

فر را ازقبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید. در یک ظرف به ابعاد مناسب بوقلمون را با روغن زیتون سیر زیره فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید بگذارید تا بیست دقیقه بپزد بوقلمون یا مرغ را فیله می کنیم به صورت باریک تکه می کنیم یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم آرد ذرت را در ظرف نچسب به همراه بوقلمون و دیگر مواد باقی مانده تفت می دهیم. شعله را کم می کنیم.

در پایان حتما به پیشنهاد بعدی ماهم سری بزنید:

اسکالوپ مرغ با خامه و کاری

امیدوارم از اسنک مرغ لذت ببرید.

این غذای خوشمزه نوش جانتون

برای درست کردن غذاهای بیشتر با مرغ به تگ مرغ سایت راهکار مراجعه بفرمایید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن