آشپزخانهچی بپزمسبک زندگی

البیک با سس ماست

البیک با سس ماست

نام غذا: البیک با سس ماست

گروه غذا: مرغ

سختی :۲ قاشق

طرز تهیه البیک با سس ماست:

ابتدا پوست مرغ را جدا کرده و به قطعات متوسط تقسیم کنید.

 سینه را انگشتی (درشت)، بال را به دو قسمت، و روی ماهیچه را ۳تا ۴ برش بزنید

پیاز خلال شده و سیر پودر شده را با مقدار مناسبی نمک تا حدی ماساژ دهید که آب پیاز خارج شود. سپس با سایر مواد و لیموترش ورقه شده مخلوط کنید سپس قطعات مرغ را به مواد اضافه کرده ،و کاملا مخلوط نموده و برای ۳ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

 تخم مرغ ها را همراه با زردچوبه، زعفران و نمک مخلوط کرده ،آرد سفید پودر نان خشک (آرد سوخاری) پودر سیر کمی زردچوبه و نمک و فلفل زده و با روغن مایع روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود.

 ابتدا قطعات مرغ را از مایع مرینیت خارج کرده سپس به ترتیب آن را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در مخلوط آرد های فوق غلتانیده و در روغن فراوان داغ روی حرارت کم سرخ کنید.

مرغ سرخ شده را همراه با سس ماست و سبزیجات مورد نظر سرو نمایید.

در انتها با یک غذای دیگر آشنا شوید:

طرز تهیه اسپاگتی مرغ

نوش جانتان

امیدوارم از خواندن این مقاله و دستور پخت این غذا لذت برده باشید.

نظرات خود را برای ما بفرستید.

 مواد لازم جهت تهیه البیک با سس ماست:

  • مرغ: ۲ کیلو
  • پیاز خلال شده: ۲ عدد
  • سیر پودر شده: ۲ حبه
  •  ماست و روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
  • آب لیموترش: نصف قاشق
  • سوپخوری پاپریکا: دو قاشق چایخوری
  • زیره: ۱ قاشق چایخوری
  • محلول زعفران: به میزان لازم
  • تخم مرغ: سه عدد
  • آرد سوخاری: دو پیمانه
  • آرد سفید: نصف پیمانه
  •  روغن مایع: به میزان لازم

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه البیک با سس ماست:

ابتدا پوست مرغ را جدا کرده و به قطعات متوسط تقسیم کنید.

 سینه را انگشتی (درشت)، بال را به دو قسمت، و روی ماهیچه را ۳تا ۴ برش بزنید

پیاز خلال شده و سیر پودر شده را با مقدار مناسبی نمک تا حدی ماساژ دهید که آب پیاز خارج شود. سپس با سایر مواد و لیموترش ورقه شده مخلوط کنید سپس قطعات مرغ را به مواد اضافه کرده ،و کاملا مخلوط نموده و برای ۳ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

 تخم مرغ ها را همراه با زردچوبه، زعفران و نمک مخلوط کرده ،آرد سفید پودر نان خشک (آرد سوخاری) پودر سیر کمی زردچوبه و نمک و فلفل زده و با روغن مایع روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود.

 ابتدا قطعات مرغ را از مایع مرینیت خارج کرده سپس به ترتیب آن را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در مخلوط آرد های فوق غلتانیده و در روغن فراوان داغ روی حرارت کم سرخ کنید.

مرغ سرخ شده را همراه با سس ماست و سبزیجات مورد نظر سرو نمایید.

در انتها با یک غذای دیگر آشنا شوید:

طرز تهیه اسپاگتی مرغ

نوش جانتان

امیدوارم از خواندن این مقاله و دستور پخت این غذا لذت برده باشید.

نظرات خود را برای ما بفرستید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن