آشپزخانهچی بپزمسبک زندگی

طرزتهیه قارچ شکم پر با سبزیجات | در چند گام آسان و بسیار پر طرف دار

طرزتهیه قارچ شکم پر با سبزیجات بسیارآسان و خشمزه

قارچ شکم پر با سبزیجات دارای کالری بسیار زیادی که ما می توانیم به عنوان پیش غذا یا کمک غذا از آن استفاده کنیم توی مهمونی یا به عنوان یه عصرونه خوب و سالم از آن استفاده کنیم چون اکثر مردم طرفدار قارچ سوخاری یا قارچ کبابی اند این میتونه براشون یه ایده خوب باشه و یا وقتی که نمیدونیم ناهار چی درست کنیم ساده باشه این غذا به کمک ما میاد

به همین خاطر سایت‌ راهکار تصمیم گرفته طرز تهیه قارچ شکم پر خواص سبزیجات در قالب یک وستورت پخت برای شما بیان کنه:

مواد لازم طرزتهیه قارچ شکم پر با سبزیجات

قارچ ۱۵ عدد بزرگ
پیاز متوسط ۱ عدد
حبه سیر ۳ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای زرد ۱ عدد کوچک
بادمجان متوسط ۱ عدد
جعفری ریز شده  
آب نصف لیمو ترش  
نمک و فلفل و آویشن نصف قاشق چای خوری

طرزتهیه قارچ شکم پر با سبزیجات

۱. ساقه قارچ را می بردیم و کنار میذاریم فضای داخلی قارچ یا گوشت قارچ رو خالی میکنیم
۲. قارچها رو روی ورقه روغنی قرار میدیم پیاز و سیر خرد میکنیم
۳. فلفل دلمه ای سبز فلفل دلمه زرد رو نگینی خرد میکنیم بادمجون مونرو با پوست یا بدون پوست به مکعب های کوچک خرد میکنیم
۴. گوجه‌فرنگی و ساقه قارچ که از قبل کنار گذاشتیم را با هم دیگه خورد میکنیم و جعفری ساطوری شده باهاش قاطی میکنیم
روغن زیتون در ماهیتابه مناسب میریزیم پیاز و سیر رو بهش اضافه میکنیم تا رنگ اون برگرده و نرم بشه
۵. سپس به ترتیب بادمجان، قارچ، فلفل دلمه ای سبز ، فلفل دلمه‌ای زرد ،گوجه فرنگی را اضافه میکنیم
۶. بعد از پخت مواد جعفری، آبلیمو نمک، ادویه جات را اضافه می کنید مواد را هم می زنیم و از روی اجاق گاز بر می داریم مواد آماده شده مونرو به کمک قاشق داخل قسمت داخلی قارچ میریزیم
۷. میتونیم به همین شکل داخل فر قرار بدین یا رو مواد پنیر پیتزا بریزیم
۸. قارچها مونرو که از قبل توی سینی چیدیم و میخوایم توی فر بزاریم که از قبل با درجه ۲۰۰ تا ۲۲۰ به مدت زمان ۵۱ تا ۱۰ میزاریم تا بپزه.
نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا