آشپزخانهچی بپزمسبک زندگی

طرز تهیه استانبولی | در 4 گام آسان و کوتاه و در زمان کم

طرز تهیه استانبولی خوشمزه و خوشپخت

استنبولی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی که بیشتر خانم ها موقع ناهار از آن استفاده می کنند شما میتونید وقتی تایم کمی داریم و حال درست کردن غذا ندارید و نمی دونم ناهار چی درست کنی که ساده باشه  از این غذا استفاده کنید بی شک از اعضای خانواده خوششون بیاد پس حتی یک بار هم که شده درست کردن غذا را امتحان کنید.

به همین خاطر سایت‌ راهکار تصمیم گرفته طرز تهیه استنبولی را در قالب یک وستورت پخت برای شما بیان کنه:

۴ تا ۵ نفر

مواد لازم برای طرز تهیه استانبولی

برنج ۴ پیمانه
گوجه فرنگی ۶ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
زردچوبه نمک فلفل به مقدار لازم
رب به مقدار لازم
پیاز یک عدد

طرز تهیه استانبولی

۱. آب برنج را می گذاریم تا جوش بیاید

۲. در یک ماهیتابه سیب زمینی ها را نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم سیب زمینی ها را از توی ماهیتابه بر میداریم

۳. پیاز را نگینی خرد میکنیم و تفت می دهیم بعد از اینکه طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و ادویه میزنیم وقتی کمی تفت دادیم گوجه فرنگی را رنده می کنیم و رویش میریزیم سپس بعد از ۳ الی ۴ دقیقه رب گوجه را میریزیم حال مواد ما آماده است.

4.زمانی که آب برنج جوش آمد برنج رو میریزیم و میگذاریم تا بپزد وقتی کمی از آب گرم برنج رفت مواد را داخل قابلمه می ریزیم و با برنج هم می زنیم و می گذاریم تا دم بکشد.
نوش جان

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. سلام فکر نمیکردم توی ماه مبارک رمضان به فکر هیچ عاقلی برسه که ناهار چی درست کنه.معمولا اگه درست فکر کنیم به فکر افطار درست کردن میرسیم درست میگم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا