آشپزخانهچی بپزمسبک زندگی

طرز تهیه رولت اسفناج | بسیارخوشمزه و کارآمد در چندین گام

طرز تهیه رولت اسفناج خیلی خوشپخت و پرطرف دار

رولت اسفناج یکی از غذاهای پر کاربرد در مهمونی هامونه می تونیم کنار غذامون از این دسر یا غذا استفاده کنیم و استقبال خیلی خوبی را از مهمونامون دریافت کنیم چون درست کردن رولت اسفناج زمان زیادی از ما نمیگیره و خیلی آسون و راحت استفاده میشه و میتونه پیش غذای کمک غذای خیلی خوب برای ما باشه و یا وقتی که نمیدونیم ناهار چی درست کنیم ساده باشه این غذا به کمک ما میاد

به همین خاطر سایت‌ راهکار تصمیم گرفته طرز تهیه رولت اسفناج را در قالب یک وستورت پخت برای شما بیان کنه:

مواد لازم برای طرزتهیه رولت اسفناج

 

اسفناج پوره شده ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱لیوان
آب ۱ استکان
نمک به مقدار لازم
مواد داخل رول :  
پنیر لبنه ۴۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
کالباس خرد شده یا مرغ پخته شده  
زیتون سبز یا سیاه  
شوید خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه رولت اسفناج

۱. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم دیگه جدا میکنیم
۲. سفیده را ظرف میزنیم تا پف کنه و رنگ سفیدی بگیره
۳. زرده رو هم در ظرفی جدا می زنیم تا رنگ روشنی به خودش بگیره
۴. به زرده تخم مرغ زده شدمون نمک آب و آرد اضافه میکنیم و خوب با هم دیگه مخلوط شروع میکنیم
۵. بعد پوره اسفناج مونرو به اینها اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم
۶. و در آخرین مرحله سفیده تخم مرغ مو رو که از قبل زدیم به موادمون اضافه می کنیم و به آرامی و دورانی هم میزنیم تا یک دست بشه.
۷. مواد مون رو روی کاغذ روغنی که از قبل چرب کردیم میریزیم تا صاف و یک دست بشه و همه جاش ی اندازه باشه
۸. سینی رو در داخل فر که قبلاً گرمش کردیم میذاریم زیاد خشک نمی کنیم هر وقت تست کردیم دیدیم زیرش کمی طلایی شده و چسبندگی نداره آماده است
۹. از فر در میاریم و کمی استراحتش میدیم تا سرد بشه برای مواد داخلش تو یه ظرف همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم به کمک لیسک به صورت یک دست روی رولمون میکشیم بعد به آرومی رول میکنیم و دو سه ساعت تو یخچال استراحتش میدیم برای داخل رول هر موادی که خواستیم میتونیم استفاده کنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا